No wreszcie coś mądrego. Kiedy ludzie klepią biedę oni też piwinni żyć na tym samym poziomie!!!
Ma odpowiedzialna pracę i tak te pieniądze są śmieszne co zarobi ja zarabiam niewiele mniej a i tak ledwo co mi wystarcza. Nie wyobrażam sobie zarabiać mniej jak 10k na miesiąc.
Brawo Konfederacja! Dość rządów Bandy Czworga - PSLD oraz POPiS, występującymi pod różnymi ksywkami od 1991 roku, w kraju i regionach, na prowincji. Konfederacja do władzy ustawodawczej i wykonawczej! PSLD+PiSPO poczwórne jedno dla Polaków i Polski ZŁO. Konfederacja zapomniała dodać o podwyżkach za śmieci, ścieki i ciepło, a nie tylko podatek od nieruchomości. Samorządy powinny obniżać koszty życia swych mieszkańców skoro rząd centralny z sejmem/senatem/prezydentem RP gnębią i łupią obywateli polskich VAT, akcyza, pit, ZUS oraz inne opłaty i daniny. Dajmy rządy innym, niż tym tłustym kotom z obecnej koalicji rządowej i totalnej kolacji opozycjnej. Przecież oni od 30 lat nas rabują, a więc Najwyższy Czas na zmiany!
Tak mówią bo pewnie najzwyczajniej mu tego zazdroszczą. A ja tam lubię naszego Krzysia i życzę mu jak najlepiej.
Autobusów nie potorfia kupić bo kasy brak ... wszystko na kredyt jada a tu maja kase dla siebie ...
No i teraz Wiecie na kogo głosować myślę o Radnych i innych takich dziwnych formacjach Myślę że przyszły prezydent będzie musiał obiecać obniżkę za śmieci, obniżkę za wodę, obniżkę za ścieki, obniżkę podatków, A tak swoją drogą to nieładnie Panie prezydencie nic pan dla ludzi nie zrobił a chcę pana nas zarabiać
Jedynie w obecnej chwili Konfederacja jest partią, stronnictwem, a właściwie związkiem kilku partii, PROPOLSKĄ. Reszta to jest targowica, szabezgoje, fvolkzdojdżczee, i tak: PO, to Stronnictwo Pruskie, PSLD to Stronnictwo KacapskoBolszewickie, a PiS, to Stronnictwo ŻrzszydtooJankezkie; żadne z nich nie rozumie, nie widzi i nie broni PolskiejRacjiStanu!!!! To jest tak jasne i wyraźne, że nie trzeba tłumaczyć. Ale jednak nasi Rodacy są tak zmanipulowani, okłamanie i oszukani, że nie wiedzą i nie pojmują w czym rzecz. Ba! I to są bardzo często osoby z dużym doświadczeniem życiowym, z wielkim wykształceniem i wielkim mniemaniem o swej mądrości. I tak dzieje się na każdym poziomie polityki, lokalnej, regionalnej, samorządowej i ogólnopolskiej. To przeraża, zasmuca, zadziwia, oburza i zaskakuje. Oraz stawia pytanie - dlaczego??? Kompleksy wobec obcych czy tylko własny koniec nosa, no! ewentualnie do furtki i bramy własnego płotu. I nic po za tym.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!